Van de vriezer de oven in!
Door: Reporter van het NO WORRIES dagblad
Blijf op de hoogte en volg Erik
02 December 2008 | Australië, Alice Springs
Afgelopen zaterdag vertrok ik in een vliegtuig vol Aziaten met een tussenstop in Kuala lumpur naar Australie!
Na 12 uur berijkt ik mijn 1e stop, Kuala Lumpur. In Kuala Lumpur kon ik meteen overstappen op het vliegtuig naar Brisbane!
Teminste dat was wat er op het reisbureau aan mij verteld was en van mijn ticket af te lezen was. Maar we waren net in de lucht toen er uit de speakers klonk: ' this is your captain speaking welcome on this flight to SIDNEY!!!!!
WOw ik dacht natuurlijk meteen ik zit verkeert wat nu!!! Dus ik meteen een stewardes gevraagt hoe dit kon? Bleek dat het vliegtuig via sidney als nog naar Brisbane ging!NO WORRIES MATE!
Anyhow de vlucht was verder saai lang vermoeiend enige hoogtepunt van de vlucht was dat ik na 4 uur lang tetris spelen wel het vliegtuig record tetris verbroken!!
Nadat ik door 2 dedectie poortjes was geweest en besnuffelt was door speurhonden stapte ik nog wat zoekend de aankomsthal binnen! Het duurde niet lang voordat ik Harco (zonder vieze krullen en baard van 2 weken) samen met een zelfgeaakt welkomscomite had gevonden!
Nadat we in zijn studente villa waren aangekomen en ik de stank van 1.5 dag zweet van me af gedouched had.. vervolgde ik me reis naar dromenland waarvan ik pas de volgende dag ver in de middag van terugkeerde.!
Deze dag hebben we verder ff in Brisbane rondgekeken en gingen we vroeg slapen omdat we de volgende dag (vandaag) al om 6 uur met het vliegtuig naar Alice Springs vlogen.
In alice springs kregen we een zeer warm onthaal bij aankomst...40 graden celsius!!!
Op dit moment ben ik dus even aan het afkoelen in een internetcafe..
MOrgen vetrekken we voor 3 dagen de outback in... dus dat betekent vrijwillig 3 dagen afzien in de hitte.. buiten slapen tussen vieze beesten (slangen),niet douche enz enz..
Maar hier over de volgende keer meer..
De groeten van u reporter Down under
Ps. Iedereen nog bedankt voor de lieve smsjes, krabbels, berichtjes, mailtjes, belletjes en brieven...
02 December 2008 - 06:54
Desiréé:
Hahaha ouwe tetris aap! ;)
Nogmaals veel plezier en geniet ervan!!
Kuss -
02 December 2008 - 08:21
Janneke:
Good luck to you both daar in de outback! Have fun!;)
Kusje -
02 December 2008 - 11:13
Alexandra:
Haha wat een vlucht he! Geniet maar lekker van je 40 graden, ben pas 4 uur terug in Nederland en de winterdepressie begint nu al ;) Heel veel plezier daar en voeg volgende keer maar foto's toe van jullie outback avontuur, ben zeer benieuwd :P Xx -
02 December 2008 - 11:16
Emma:
haha het klinkt nu al goed.. geniet van het weer! Hier sneeuwt het:(
Kus! -
02 December 2008 - 11:54
Whit:
oohhhw geweldig!!!
Vind't superleuk voor je.
Enjoy ;)
Dikke Kus -
02 December 2008 - 11:54
De Antalliaaan!!!:
Saai he zo'n vlucht!! Zeker alleen.. hopelijk had je mijn brief heel langzaam, gelezen!
Hoe is het met die knakker.. is ie veranderd?!
Alice springs.. woww, ben benieuwd hoe het er daar uit ziet.. nog ff.. en wij gaan ook boeken!
nerdje, hel veel plezier hah!
Enjoy!
Enjoy!
X -
02 December 2008 - 20:24
Samsaaa:
Ah superr leuk voor je skattiejj!!!!!. Have fun geniet en maak plezierr zie je snel weer geef harco dikke dikke knuffel!!!!!!!! -
06 December 2008 - 18:37
Kevin:
uitslover.. tetriskoning spelen.. wat is dit trouwens voor gedoe man, alleen maar tangas die reageren! :p enige die tijd hebben zeker.. anyway, groeten aan harco en je niet laten bijten door die beesten daar! Wanneer gingen jullie kangoeroe jagen?