Here we go again
Door: VIRGIL
Blijf op de hoogte en volg Erik
02 Juli 2009 | Nederland, Weesp
Na enkele maanden van afwezigheid in verband met het afronden van mijn studie, zal ik aankomende zondag een nieuw seizoen starten van mijn naar eigen zeggen succesvole serie ‘op reis met (drs.) Erik’.
In verband met een nieuwe sponser (Bolletje) is het oude decor van Australische wildernis vervangen door het tropische bolletjes Mekka Curacao.
In het nieuwe seizoen zijn verschillende oude personages uit de serie verdwenen. Zo bleek acteur Harco Handsome Haircut zo’n succes dat zijn salaris onbetaalbaar werd. Hem zien we dan ook in dit seizoen waarschijnlijk niet meer terug ( via deze weg wil de directie hem nog even bedanken voor de goede samenwerking en zijn aandeel in het tot stand brengen van deze ‘naar eigen zeggen’ succesvolle serie. Uiteraart wensen wij hem dan ook succes met de rest van zijn carriere.).
Daarvoor in de plaats zijn er echter wel twee nieuwe talenten te bewonderen Natte Niels en Tokkie Geoff7801.
Aankomende zondag zal de eerste proef zijn om de ongeveer 10 uur durende vlucht met 2 hyperacrieve sjonny’s te overleven. Als het goed is worden we bij aankomst opgehaald door een kennis van Geoff en naar ons door de stiefmoeder van Geoff geregelde appartement gebracht (heel erg bedankt daarvoor).
Om het allemaal een beetje betaalbaar te houden is het de bedoeling dat we onze tijd niet alleen maar gaan verdoen met chille maar zijn we ook ‘van plan’ om te gaan werken.
De eeste dagen zullen we ons dan ook waarschijnlijk vooral bezighouden met acclimatiseren en een baan zoeken.
Voor nu de hopi groeten.....
02 Juli 2009 - 17:25
Natte Niels:
Zozo, wat een plannen joh! Jij werken? -
02 Juli 2009 - 17:39
Kevin:
drs?? je bent toch gewoon MSc??? -
02 Juli 2009 - 17:40
Erik Rengelink:
ja MSC is Internationaal he.. maar we zijn nog niet internationaal doorgebroken he:P -
03 Juli 2009 - 07:25
Janneke:
Dat wordt wat! -
05 Juli 2009 - 08:19
Sanne:
Have fun en geniet van de komende twee maanden! Oja, ik had geen email ontvangen van de site hoor...........
Liefs Sanne -
08 Juli 2009 - 12:57
A.Romeo:
He vriend,
In je profiel staat als reisdoel: "zoveel mogelijk van Australie zien."
Nou dan zit je toch een beetje uit de koers op Bon Bini.
Maar natuurlijk wel heel veel plezier gewenst.
(het regent hier) -
10 Juli 2009 - 15:55
Marees:
Haha, iemand wil me laten weten dat ie weer eens op reis is ;-)
Het is door mijn site, dat ik op jou site terecht kom... ik krijg dus geen mailtje in mn inbox? RAARRR
Maare, gaaf,.. echt heel gaaf! Ik ga zo van mn werk, dus lees later je verhaal nog wel even goed door :-) Geniet iig!
Ik ben na Brazilie direct naar Mallorca geweest voor een kleine week en over twee weken ga ik met de auto naar Frankrijk :-) Voor het eerst zo lang rijden AI AI AI!
Hey Erik, veel plezier en ik zie dat mijn verhaal alweer VEEEEEEEL te lang is :-)
Talk soon!
X